SNAŽNO PODIŽE “VITALNOST”
SVAKOG MUŠKARCA

Svaki muškarac želi biti apsolutni vladar svoje spavaće sobe, svaki muškarac želi osloboditi ekstazu u ženi i znati da ju je baš on tamo odveo.

Uz Alpha Strong niti jedan muškarac više ne mora sumnjati u sebe.

Alpha Strong je novi, 100 % prirodni proizvod premium kvalitete koji svojom jedinstvenom kombinacijom biljnih ekstrakata snažno podiže “vitalnost“ i produljuje izdržljivost svakog muškarca.

Jednostavno, brzo i učinkovito.

Jedinstvena 100% biljna Alpha Strong formula, koja se ne može usporediti s ostalim proizvodima na tržištu, počinje djelovati već nakon 15 minuta, a izdržljivost i povećana osjetljivost traju u prosjeku 6 sati, a veći broj korisnika potvrdio je da su djelovanje Alpha Stronga i dalje osjećali čak i nakon 12 sati.

Tajna Alpha Strong djelovanja je – osim posebno pripremljenih biljnih ekstrakata – i u njegovom načinu korištenja – dovoljno je samo jednu tabletu otopiti u ustima (pod jezikom u trajanju od tri do četiri minute).

Alpha Strong ne sadrži nikakve kemijske dodatke ili sporne tvari koje se mogu pronaći u sličnim proizvodima lošije kvalitete i koje mogu izazvati neželjene nuspojave.

Svaki sastojak je potpuno prirodan, a u zajedničkoj kombinaciji jedinstvenoj za Alpha Strong daju snažan i dugotrajan učinak dostojan gospodara spavaće sobe.

Alpha Strong dostupan je u svim boljim ljekarnama, a svoju kutiju možete naručiti i u našem web shopu, uz diskretnu i brzu dostavu (neoznačeno pakiranje dostavljamo unutar 72 sata bilo gdje u Hrvatskoj).

Cijena jednog pakiranja (2 tablete): 169,90 kn

Za narudžbe od 2 (dva) ili više pakiranja, dostava je besplatna.

Alpha Strong možete naručiti i telefonom: nazovite 091 4493 109(radnim danom od 9 do 17 sati).